Free WiFi
genietenspace

De kamer

Faciliteiten op de kamer

Een sfeervolle kamer in met uitzicht over het weidse Friese landschap en gratis gebruik van de IR sauna. U kunt ook buiten van diverse zitjes gebruikmaken.

Reserveringsaanvraag

Boxspring bedden
(een 2 pers. of twee 1 pers.)
Koffie en thee e.d
TV met 25 zenders
DVD speler met veel films!
WiFi snel internet (gratis)
Wekkerradio
Koelkast bij de kamer
Kitchenette (gedeeld)

Zitbankje met tijdschriften
Kinderbedje, badje en kinderstoel
Extra bedkussens
Eigen luxe badkamer met IR sauna
Eigen douche met wastafel, haarföhn en toilet
Gebruik van (fiets)kaarten en folders
VVV-hoekje met folders en kaarten
Spelletjes, leesboeken en DVDU+2019s

Sfeerbeeld kamer

De Greidhoeke Kamers

Bij de oude terp Joarum ligt onze woonboerderij aan de rand van het dorp Kûbaard. In de woonboerderij zijn op de eerste verdieping twee kamers comfortabel ingericht: de ruimzichtkamer en de Zweedse-kamer.

Genieten

Een goed adres voor rustzoekers en natuurliefhebbers, maar ook een actieve vakantie is in dit mooie deel van Friesland prima mogelijk.

Omgeving

Kûbaard ligt centraal tussen Franeker, Harlingen, Sneek, Leeuwarden en Bolsward. Tevens ligt het dorp tussen het wad en de Friese meren en het is omgeven door rustieke oude dorpen. De boerderij ligt aan de route van de Friese fietselfstedentocht en op korte afstand van de Slachtedyk. Ook loopt er een fietsknooppuntroute van de ANWB door ons dorp.
Fiets- en kanoverhuur is mogelijk.

De Gele kamer

Dit mooie sfeervolle appartement is prima te gebruiken, voor een extra comfortabel (wat langer) verblijf. De houtkachel met het oude spekhok, een TV met veel zenders, DVD speler met films om te kiezen, WiFi en een goedgevulde boekenplank!

Sauna en houtkachel

Ook in herfst en winter een fijne plek om een paar dagen te relaxen. De sauna van de zweedse kamer kan uiteraard ook gebruikt worden.

Reserveringsaanvraag
line

Onze gasten over Joarum